Find dit FSC-netværk

Vidste du, at FSC Danmark er platform for nogle af landets mest ambitiøse netværk? 

Her vidensdeler vores medlemmer med spændende virksomheder og toneangivende NGO'er og opbygger kompetencer og knowhow om FSC og ansvarlighed bredt. Se vores liste af aktuelle netværk og bliv stærkere på netop det, der interesserer dig.

Sammen er vi nemlig bedst!

Netværk for Cirkulær Økonomi på NorthSide

Aktuelle FSC-netværk

Netværk

Medlemmer af FSC Danmark kan med fordel melde sig ind i dette netværk for at komme på forkant med den kommende lovgivning.

I 2024 kommer omdrejningspunktet for netværket til at handle om EUDR-lovgivningen, hvordan den påvirker medlemmernes virksomheder og i særdeleshed, hvordan FSC-systemet kan bruges til at dokumentere overholdelse af nogle af de kommende krav.

Netværk

Medlemmer af FSC Danmark har mulighed for at melde sig ind i dette netværk for at videndele og arbejde i dybden med nuværende og på sigt lovpligtige data inden for ESG generelt men med en naturlig vægt på træ og skovbaseret materiale.

Netværket vil være en platform for samarbejde mellem FSC Danmark og danske virksomheder med inddragelse af relevante eksperter med fokus på data-mapping og prioritering.

 

 

Netværk

Nye medlemmer af FSC Danmark kan med fordel melde sig ind i dette netværk for at få svar på konkrete problemstillinger indenfor Chain of Custody-certificering og komme godt i gang med egne procedurer.     

Det er ligeledes oplagt for nye CoC-medarbejdere i certificerede virksomheder at bruge netværket til hurtigt at få en grundlæggende forståelse for certificering, procedurer og audits.

netværk

Medlemmer af FSC Danmark har mulighed for at blive en del af dette netværk for cirkulær økonomi og cirkulære forretningsmodeller.

Netværket har til formål at være en platform for samarbejde mellem FSC Danmark og danske virksomheder med inddragelse af relevante eksperter og frontløbere indenfor cirkularitet.