Compliance netværk

Medlemmer af FSC Danmark kan med fordel melde sig ind i dette netværk for at komme på forkant med den kommende lovgivning.

I 2024 kommer omdrejningspunktet for netværket til at handle om EUDR-lovgivningen, hvordan den påvirker medlemmernes virksomheder og i særdeleshed, hvordan FSC-systemet kan bruges til at dokumentere overholdelse af nogle af de kommende krav.

Emilie Kryger Frandsen
Telefon
26211183
Netværk

Om netværket

I netværket vil du møde en gruppe virksomheder i samme situation både fra din egen og andre brancher.

FSC Danmark faciliterer netværket, der er delt ind efter rollerne i den kommende lovgivning (Trader, Operator, SMV). Du vil således komme til at sidde sammen med virksomheder, der står overfor samme krav som dig. Vi har ikke de endelige svar på, hvordan lovgivningen implementeres, men vil i samarbejde med virksomheder og organisationer i netværket udvikle en platform for vidensdeling og forsøge at løse de konkrete problemstillinger vores medlemmer står med.

Til arrangementer i compliance-netværket vil du få oplæg og input fra relevante eksperter, vidensdele med andre danske virksomheder, samt få en platform til at samle relevant viden og udveksle med myndigheder og FSC Danmark.

Netværksmøder

Netværket mødes flere gange om året forskellige steder i Danmark. Oversigten over netværksmøder opdateres løbende. Medlemmer af netværket får besked direkte på mail om kommende møder. 

19. marts (afholdt): EUDR – bliv klar til implementering
DOKK1 i Aarhus

25. april (afholdt): EUDR – Hvordan kommer vi videre med EUDR i vores organisation?
Coworking Plus Kochsgade 31 D.  5000, Odense C

19. juni (afholdt): EUDR – Regulartory Module og Risk Assesment Framework
Hos JYSK, Sødalsparken 18, 8220 Brabrand

29. august: EUDR - FSC Trace (Tidligere Blockchain)
The Platform, Jernbanegade 57, 5500 Middelfart