Netværk for cirkulær økonomi

Medlemmer af FSC Danmark har mulighed for at blive en del af dette netværk for cirkulær økonomi og cirkulære forretningsmodeller.

Netværket har til formål at være en platform for samarbejde mellem FSC Danmark og danske virksomheder med inddragelse af relevante eksperter og frontløbere indenfor cirkularitet.

netværk

Om netværket

FSC Danmarks netværk for cirkulær økonomi vil fokusere på potentialet i cirkulære forretningsmodeller som take-back, reuse, repair og leasing-modeller. Men vi vil også komme omkring emner som cascade principper og brugen af affaldsmaterialer som erstatning for træbaserede fibre.

Til arrangementer i netværket for cirkulær økonomi vil der være perspektiver og inspiration fra både det dybt strategiske til hands-on eksempler fra danske og globale virksomheder.

Kriterier for deltagelse

For at sikre høj værdi af netværket forventer vi, at medlemmer, der ønsker at deltage i netværket, har udtalte mål for cirkulær økonomi og afsætter ressourcer til arbejdet med cirkularitet i fremtiden.     

Som deltager skal du være C-level eller have ansvaret for cirkulær økonomi i din organisation, og vi forventer, at du prioriterer deltagelse i alle netværksmøder, så vidt muligt.

Netværksmøder

Netværket mødes fire gange om året forskellige steder i Danmark. I 2024 mødes netværket på følgende datoer:          

21. februar (afholdt): Nye forretningsmodeller
Kick off arrangement på Salling ROOFTOP i Aarhus

6. juni (afholdt): Cirkularitetsevent og workshop    
NorthSide Festival, Aarhus        

4. september: Cirkularitet i praksis - Få inspiration til dine udfordringer
Daarbak Design, Friis Hansens Vej 3, 7100 Vejle

12. november: Sådan arbejder man med ’cascading principles’
(Lokation følger)

 

Fra kick off på netværket d. 21. februar 2024
Fra kick off på netværket d. 21. februar 2024