FSC Ugen

FSC Ugen er FSC Danmarks største kampagne. Den afholdes hvert år i ugen op til påske, hvor danske virksomheder og organisationer gennem et fælles kampagneudtryk under et specifikt tema sætter fokus på FSC og ansvarlig skovdrift i deres kommunikations- og markedsføringsmaterialer.

FSC Ugen sætter landsdækkende spot på FSC og bæredygtig skovdrift

FSC's største kampagne

FSC Ugen er FSC Danmarks største årlige kampagne. Her får NGO’er, organisationer, certificerede virksomheder og licenshavere mulighed for at deltage og vise deres vigtige engagement i FSC og ansvarlig brug af verdens skove. Normalt deltager mellem 50 og 70 virksomheder og organisationer i kampagnen, som løber af stablen i ugen op til påske. FSC Danmark stiller en række grafiske materialer til rådighed, som deltagerne kan bruge i deres kommunikation og markedsføring. I løbet af ugen når kampagnen bredt ud i den danske befolkning og til virksomheder gennem trykte materialer og sociale medier.

I FSC Danmark deler vi i løbet af ugen deltagernes brug af kampagnen på vores sociale medier, og deltagerne fremgår også af FSC Ugens egen hjemmeside.

Andre kampagner

FSC Friday-trofæet
FSC Friday flytter! …. og får en fuld facaderenovering. Hvert år på den sidste fredag i september plejer vi at invitere jer til FSC Friday. Men fremover kommer FSC Friday til at ligge i forbindelse med vores forårskampagne FSC Ugen, som altid kører i ugen op til påske. I 2023 genlancerede vi dagen i et ny format med stor succes, se mere her.
Få en varemærkelicens
Together We Are FSC-kampagnen giver virksomheder med FSC-certifikat eller -licens mulighed for at kommunikere deres bidrag til ansvarlig brug af verdens skove og FN's Verdensmål med stærke visuelle udtryk og historier.