For medlemmer

Uanset hvilken type organisation I er, så har I som medlem af FSC Danmark indflydelse på vores arbejde og kan nyde godt af en række medlemsfordele og services. Kontakt os, hvis I har spørgsmål til, hvordan I kan bruge jeres medlemskab aktivt.

Brug jeres medlemskab aktivt

Brug jeres medlemskab aktivt

Nederst på siden kan du se, hvad din organisation helt konkret kan bruge FSC Danmark-medlemskabet til i en række faktaark.

Bemærk, at kurser og netværksarrangementer er gratis at deltage i for medlemmer.

Kontakt os gerne for en snak om, hvordan I kan bruge jeres medlemskab og de forskellige medlemsservices.

Medlemsfordele og services

Medlemsfordele for virksomheder
Som virksomhedsmedlem i FSC Danmark har I adgang til en række konkrete fordele og bliver en del af et stærk netværk. Begge dele styrker jeres engagement i bæredygtighed og ansvarlig skovdrift og jeres daglige arbejde med bæredygtighed i praksis.
Medlemskab for NGO'er
Med et medlemskab af FSC Danmark har din NGO eller organisation mulighed for at præge udviklingen inden for FSC og samarbejde med os om at sætte ansvarlig skovdrift på dagsordenen i samfundet. Det er uanset, hvilken slags organisation I er. Non-profit-organisationers kontingentsats er som udgangspunkt 5.000 kr., men kan forhandles individuelt på baggrund af den enkelte organisations økonomi og ressourcer.
Ansøg om medlemskab
Vi har altid en række konkrete og aktuelle tilbud, som din organisation som medlem af FSC Danmark kan benytte sig af gratis. Her på siden finder du de aktuelle tilbud, som vi tilbyder vores medlemmer.
FSC Danmarks billedbank
Medlemmer af FSC Danmark har frit adgang til en række billeder, som de kan bruge i deres kommunikation og markedsføring. Pressen har også adgang til billeder og herudover FSC-logoet til artikler med videre.
Kurser og netværk i FSC Danmark
I løbet af året afholder vi kurser, webinarer og medlemsarrangementer. Vi brænder for at opbygge kompetencer og knowhow om FSC og bæredygtighed hos vores interessenter, uanset om det er virksomheder eller organisationer. Vi ser os selv som en oplagt platform for videndeling og udvikling af nye ideer, og det flytter os selv og vores interessenter mod mere bæredygtighed. Se vores gratis vejledningsmaterialer her.

FSC for den enkelte afdeling

Repræsenterer du en virksomhed, så kan du i nedenstående faktaark se, hvordan vi kan hjælpe og yde services til jeres forskellige afdelinger. FSC er ikke kun relevant i indkøbs- eller miljøafdelingen, vi kan også skabe værdi for de øvrige afdelinger i en virksomhed som f.eks. salg, kommunikation/markedsføring og ledelsen.

FSC-medlemskab_FSC Danmark for den FSC-ansvarlige
PDF, Size: 62.93KB
FSC-medlemskab_FSC Danmark for indkøbere
PDF, Size: 63.02KB
FSC-medlemskab_FSC Danmark for kommunikation og marketing
PDF, Size: 127.25KB
FSC-medlemskab_FSC Danmark for ledelse og direktion
PDF, Size: 96.32KB
FSC-medlemskab_FSC Danmark for miljø- og CSR-afdelingen
PDF, Size: 202.23KB
FSC-medlemskab_FSC Danmark for sælgere
PDF, Size: 62.60KB