Marketing Toolkit

I FSC's Marketing Toolkit kan du bl.a. downloade Forests For All Forever-logoerne, FSC-markedsføringsmaterialer samt inspiration til kampagner og FSC-varemærkebrug.

Login er typisk udstedt til den ansvarlige for certifikatet eller FSC-licensen. Det kan dog også være udstedt til andre personer i din organisation. Brug funktionen til nulstilling af adgangskoden, hvis ikke du kan huske den. Har I et FSC-certifikat, så kontakt dit certificeringsorgan / gruppeadministrator, hvis du har brug for yderligere hjælp. Har I en varemærkelicens, så kontakt fsclogo@dk.fsc.org.

FSC Marketing Toolkit

Husk godkendelse

Din organisations brug af FSC-varemærker skal godkendes, inden materialer/tekster offentliggøres / produceres.

Læs mere om godkendelse for certificerede virksomheder.

Læs mere om godkendelse for virksomheder med en FSC-varemærkelicens.

Mere information

FSC's varemærkeportal

I FSC's Trademark Portal kan du downloade FSC's produktmærker (on product label), markedsføringsmærker (promotional panel), FSC-logoer og finde andre oplysninger/materialer om varemærkebrug (Ressource Center).

Login til portalen er typisk udstedt til den ansvarlige for certifikatet eller FSC-licensen. Det kan dog også være udstedt til andre personer i din organisation. Brug funktionen til nulstilling af adgangskoden, hvis ikke du kan huske den. Har I et FSC-certifikat, så kontakt dit certificeringsorgan / gruppeadministrator, hvis du har brug for yderligere hjælp. Har I en varemærkelicens, så kontakt fsclogo@dk.fsc.org.